Concept Wappiez – Hoe we Begonnen

Misschien heb je al eens iets voorbij zien komen van ons originele concept, van hoe wij het online platform Wappiez in het begin voor ons zagen. Een zeer uitgebreid 12-in-1 online platform, waarbij we de ‘wappie markt’ wel even omver zouden blazen. Maar helaas bleken onze ambitieuze ideeën iets te vroeg voor de community en hebben we de omslag gemaakt naar een iets bescheidener begin, wat misschien wel eens beter uit zal gaan pakken.

 

Wappiez Concept Video

Eigen video platform

Eén van de eye catchers van het Wappiez concept was het video gedeelte, welke alleen bedoeld zou zijn geweest voor Nederlandse contentmakers. Een veilige plek waar zonder censuur video’s gepost konden worden.

Wappiez Video zou een waardig alternatief voor YouTube zijn geweest, en ook nog steeds kunnen zijn, omdat wij er nog altijd voor openstaan om middels investeringen het originele concept te creëren. Bekijk hieronder een kleine greep uit de gecreëerde designs:

 

Wappiez Concept Overzicht

Onafhankelijkheid creëren

Voor onze gemeenschap is het belangrijk dat wij onafhankelijkheid creëren. We hebben plekken nodig waar we vrij met elkaar kunnen praten, video’s kunnen delen en afspraken kunnen maken die niet gecensureerd kunnen worden.

Maar wat ook van belang is, is dat de geldstromen binnen onze eigen gemeenschap gaan vloeien. Op dit moment zijn nog altijd YouTube (Google) en Facebook, de plekken waar het meest advertentiegeld naartoe gaat. Voor ons is het van belang dat we hier zoveel mogelijk mee stoppen en dit naar onze eigen gemeenschap gaan leiden. Vandaar is het van belang dat er een professioneel social media kanaal moet gaan komen, waardoor wij Wappiez Social hebben bedacht.

Investeren is mogelijk

Op dit moment ligt onze focus op het laten groeien van deze prachtige nieuwe Social Media / Dating Wappiez.com website. Echter is het nog altijd een mogelijkheid om het originele concept op te pakken en tot leven te laten komen.

Ben jij vermogend, of ken jij iemand die vermogend is, en graag een steentje bij wil dragen aan het creëren van een betere wereld? Neem dan contact met ons op en help mee in het bouwen van een betere toekomst.

 


Geef een reactie

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief