First Date Idee: Ontmoet Elkaar op een Demonstatie

Yes! Je hebt een leuk iemand gevonden, lekker wat mee gekletst en nu wil je elkaar in het echie ontmoeten, want te lang digitaal met elkaar praten kan ongezond uitpakken. Maar wat ga je doen? In de serie First Dates Ideeën gaan wij met jou meedenken en ideeën aanhalen om samen te doen tijdens jullie eerste date. First up, demonstraties!

Samen demonstreren, waarom niet?

Als je elkaar op Wappiez hebt ontmoet dan is er een grote kans dat jullie allebei tegen de coronamaatregelen zijn. En als dat zo is, dan is er ook een grote kans dat jullie wel eens mee hebben gelopen bij een demonstratie. Nu, in plaats van alleen of met vrienden naar een demonstratie te gaan, waarom spreek je niet met elkaar af tijdens een demonstratie?

Wappiez Demonstraties First Dates

Wanneer je samen een doel hebt om voor te vechten, zal er automatisch een bepaalde band ontstaan. Je hebt ook direct interessante onderwerpen om over te praten en bent in een minder formele situatie dan je bijvoorbeeld in een restaurant zou zijn.

Vroegah, je weet wel, die tijd dat officiële demonstraties nog toegestaan werden, werden er ook vaak shows, zo kan je ze inmiddels wel noemen, gegeven waar je als het ware zelfs vermaakt werd. Prachtige speeches werden afgewisseld met mooie muziek en als je mazzel hebt vermaakt Willem Engel je met een van zijn romantische dansen.

Afsluiten met een etentje

Heb je het getroffen en heerlijk weer gehad tijdens je demonstratie? Waarom pakken jullie dan samen niet even een terrasje? Een ideaal moment om even op de dag te reflecteren, rustig te gaan zitten en elkaar iets dieper te leren kennen.

Als wappie zijnde denken wij bij Wappiez dat dit zomaar eens een top dagje zou kunnen worden voor beiden. Hoe denken jullie erover? En hebben jullie nog leuke ideeën? Laat ze aan ons weten door ze in de comments, hieronder te plaatsen.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief