Reageer op: Covid-19 Vaccin onderzoeken

Opper Wappie
Sleutelbeheerder

Studie “Game-changer”: Spike-eiwit doet hartaanvallen toenemen.

Er is een onderzoek-paper dat onlangs is verschenen in het prestigieuze tijdschrift Circulation dat tot dezelfde conclusie komt. Hier is een uittreksel uit het artikel:

“Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel (de cellaag die de bloedvaten bekleedt) en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en een verklaring kunnen bieden voor de waarnemingen van verhoogde trombose (stolling), cardiomyopathie (een groep ziekten die de hartspier aantasten) en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.” (“Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning”, Circulation)

Het komt eigenlijk zelden voor dat onderzoekers zo onomwonden zijn in hun analyse, maar hier staat het zwart op wit. Zoals u kunt zien, hebben ze er geen doekjes omheen gewonden. Hier is hoe Alex Berenson het samenvatte op zijn blogsite bij Substack:

“Een nieuwe studie van 566 patiënten die ofwel de Pfizer ofwel de Moderna vaccins kregen, toont aan dat tekenen van cardiovasculaire schade sterk toenamen na de injecties. Het risico op hartaanvallen of andere ernstige coronaire problemen is meer dan verdubbeld maanden nadat de vaccins waren toegediend, gebaseerd op veranderingen in markers van ontsteking en andere celbeschadiging. Patiënten hadden een risico van 1 op 4 voor ernstige problemen na de vaccins, vergeleken met 1 op 9 daarvoor. (“If you like heart problems, you’ll love the Pfizer and Moderna Covid vaccines”, Alex Berenson, Substack)

https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief