Reageer op: Covid-19 Vaccin onderzoeken

Anoniem
Inactief

In het EMA Pfizer Assessment staat onder Reproduction Toxicity op pagina 50 wat opviel toen Comirnaty op ratten getest werd. Twee nestjes werden vervroegd afgebroken, de reden hiervoor wordt niet vermeld. Wel wordt vermeld wat de effecten van de injectievloeistof op de babyratten waren:
– er was tijdelijk verminderde lichaamsgewichtstoename en voedselconsumptie na elke dosis. (–> precies wat je niet wilt zien bij zuigelingen)
– geen effecten op de oestrische cyclus of vruchtbaarheid index werden waargenomen. (–> tsja, als je de mislukte nestjes uit het onderzoek haalt)
– er was een toename (~2x) van pre-implantatieverlies (9,77%, vergeleken met .) controle 4,09%), hoewel dit binnen het bereik van historische controlegegevens lag (5,1%-11,5%). (–> het aantal miskramen verdubbelde, maar dat was niet erg omdat het binnen het bereik lag… uhu..)
– onder foetussen (van een totaal van n=21 moederdieren/nest), was er een zeer lage incidentie van gastroschisis, mond/kaakmisvormingen, rechtszijdige aortaboog en afwijkingen van de halswervels, hoewel deze bevindingen
waren binnen historische controlegegevens. (–>deze misvormingen kom ik ook tegen in de EudraVigilance database, er worden foetussen geboren met mond/kaakmisvormingen).

https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief