Anti-zwaartekrachttechnologie

Op dit topic is 4 keer gereageerd
 • Auteur
  Berichten
  • Opper Wappie
   Sleutelbeheerder

   De geschiedenis van het ontstaan van anti-zwaartekrachttechnologie is niet alleen super interessant, maar ook cruciaal in het begrijpen van de huidige machtsverhoudingen in de wereld. Wanneer je onderzoek doet, zal je er achterkomen dat er meer dan genoeg bewijs is dat anti-zwaartekrachttechnologie bestaat en al lang voor ons verborgen wordt gehouden. Bespreek in dit forum alles wat je kwijt wilt over deze technologie en inspireer anderen op ontdekkingstocht te gaan.

  • Opper Wappie
   Sleutelbeheerder

   Door de geschiedenis heen zijn er meerdere ‘break away’ beschavingen geweest die waarschijnlijk al eerder een bepaalde vorm van antizwaartekracht hebben gehad. In India sprak men bijvoorbeeld over Vimana’s waarin de god Krishna vanuit de hemel naar de aarde afdaalde.

   Oude Indische UFO voorbeeld, Vimana

   In Mexico staan de beroemde piramides met platte bovenkanten. Waarom deze plat zijn is niet volledig duidelijk, maar deze lijken erg veel op landingplatformen.

   Teotihuacan

   Hebben de oude Maya’s contact gehad met buitenaardse wezens? Daar lijkt het wel op als je de volgende artificten bekijkt:

   Maya artifact van iets wat lijkt op een vliegende schotel

   Bekijk ook de andere foto’s op de volgende site

   Antizwaartekrachttechnologie zoals we die nu kennen is begonnen bij de nazi’s, of eigenlijk de geheime genootschappen die omtrent de periode van de nazi’s al contact hadden gelegd met buitenaardse wezens via channelings met Maria Orsic.

   Maria Orsic. Leider van de Vril genootschap

   Orsic was een van de leiders van het Vril genootschap, wat uit alleen vrouwen bestond en als doel had om middels occulte methodes macht te vergroten. Orsic had op een dag een channeling en ontving middels oude Sumeriaanse taal, niet zonder reden, schetsen voor het bouwen van vliegende schotels en daarnaast ook aparte schetsen voor het bouwen van antizwaartekrachttechnologie, wat later bekend kwam te staan als de Bel.

   Door de Nazi's gebouwde UFO motor voor antizwaartekracht

   Deze door de Nazi’s gebouwde eerste antizwaartekrachtmotor werd later in de Haunebu geplaatst, de eerste door de Nazi’s gebouwde vliegende schotel. Een foto van hoe deze er echt heeft uitgezien vind je hier:

   Door de nazi's gebouwde Haunebu UFO

   Hitler had als plan om met zijn geheime super wapens het tij van de oorlog op het laatst te keren, maar zijn plan viel in duigen doordat traditionele wapens niet gebruikt konden worden op de schotels. Wanneer je iets laat ontploffen zoals een kanonskogel zorgt dat voor een terugslag, waardoor de schotel naar achteren schiet. Ze moesten daardoor lasers ontwikkelen en die waren niet op tijd klaar voor het einde van de oorlog. De nazi’s zouden naar verluid overigens tijdens de Tweede Wereldoorlog al naar de maan zijn gevlogen en daar een kleine onderzoeksbasis hebben gebouwd door op de achterkant van de maan in de grond te boren.

   Ook zijn de nazi’s op de aarde naar Zuid Amerikaanse basissen in Argentinië gegaan en naar ondergrondse plekken in Antartica. In de volgende post zal ik hier verder op ingaan.

  • Anoniem
   Inactief

   Interessant Rene!

  • Nico
   Deelnemer

   Het beste voorbeeld van anti-zwaartekracht is geld! Jazeker, geld!
   Geld is het enige dat van laag naar hoog stroomt !! 😉

  • Dimitrke
   Deelnemer

   https://t.me/pump_upp – best crypto pumps on telegram
   Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !

Op dit topic is 4 keer gereageerd
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief