Een wappie telefoon

Weergave van 1 gekke reactie
 • Auteur
  Berichten
  • Opper Wappie
   Sleutelbeheerder

   In theorie moet het voor onze tegenstanders mogelijk zijn om te lokaliseren welke mobiele telefoon bij welke persoon hoort en wat zijn politieke voorkeuren zijn.

   Hierdoor lopen we gevaar dat bijvoorbeeld door een gedwongen update, of malware of iets anders ons wat kan overkomen op onze mobiele telefoons. En dan heb ik het nog niet eens over afluisterpraktijken.

   Het is een beetje veel gevraagd, dat begrijp ik ook, maar zou het niet een goed idee zijn om een eigen wappie mobiele telefoon te hebben?

   Deze telefoon zou idealiter natuurlijk wel van alle gemakken voorzien moeten zijn zodat er optimaal gecommuniceerd kan worden.

   Echter zijn de chips wel te vertrouwen die nu voornamelijk in China worden gemaakt? Bestaat er een chip die wel te vertrouwen is?

   Wellicht kunnen er oude telefoons verzameld worden waaruit chips worden gehaald en worden hergebruikt voor de creatie van een echte wappie telefoon.

   Of idealiter zou het beste zijn natuurlijk om een volledig bedrijf op te bouwen en zelf chips te gaan maken. Echter zul je dan een volledige supply chain op moeten zetten omdat ze de grondstoffen nog kunnen afsluiten.

   Maar zo zie je maar hoeveel zakelijke kansen er liggen om wappie goedgezinde bedrijven mee op te bouwen.

Weergave van 1 gekke reactie
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief