Heeft Sirhan Sirhan Robert F. Kennedy vermoord?

Op dit topic is 0 keer gereageerd
 • Auteur
  Berichten
  • Opper Wappie
   Sleutelbeheerder

   Gister is er iets speciaals gebeurd. De moordenaar van Robert F. Kennedy, de broer van de beroemde John F. Kennedy, en presidentskandidaat in 1968, is op 77-jarige leeftijd voorwaardelijk vrijgelaten.

   Hoe kan het dat de moordenaar van één van de meest geliefde personen uit de jaren zestig nu opeens vrijgelaten wordt? En hoe kan het dat de zoon van RFK, Robert F. Kennedy Junior aangeeft dat hij denkt dat Sirhan Sirhan zijn vader niet heeft vermoord? Een bijzondere uitspraak van een zoon waarvan de persoon Sirhan Sirhan 100% zeker op zijn vader heeft geschoten. Sirhan Sirhan werd immers op heterdaad betrapt met een leeg geschoten pistool in zijn hand terwijl die naast de op de grond gevallen Robert F Kennedy zit. Hoe kan Sirhan Sirhan nu niét de moordenaar zijn? Let me explain..

   Verdachte omstandigheden moord Robert F. Kennedy

   De omstandigheden rondom de dood van Robert F. Kennedy zijn opvallend. RFK had net zijn speech gegeven waarin hij zijn aanhang bedankte voor de steun in zijn overwinning, waarna hij van het podium vertrok. Vantevoren was er een route afgesproken die hij zou lopen om met de pers te gaan praten, maar op het laatste moment werd er voor een andere route gekozen, die eerst door de keuken leidde en vervolgens door een gang, waar Sirhan Sirhan hem op stond te wachten en toen acht schoten loste.

   Drie schoten raakte RFK en 5 schoten raakten ook 5 omstanders. Alle 5 andere gewonden overleefden de aanslag, maar Bobby niet. RFK was namelijk ook een keer in zijn hoofd geraakt en aan deze verwonding is hij uiteindelijk overleden. Opvallend echter aan de wond is dat de kogel niet aan de voorkant het hoofd binnenging, maar aan de achterkant. En dat is gek, want Sirhan Sirhan stond vóór RFK en als hij het hoofd zou hebben geraakt dan had de kogel dus aan de voorkant RFK zijn hoofd binnen moeten dringen. Waar hebben we een dergelijk opmerkelijk iets eerder gehoord? Juist, bij zijn broer John F. Kennedy…

   Enkele jaren geleden kwam er nieuwe informatie naar voren waarin onderzoeker van Praag een audiotape opnieuw analyseerde en concludeerde dat er niet 8, maar in totaal 13 schoten moeten zijn gelost. Dit betekent dat, samen met de ingang van de kogel aan de achterkant van het hoofd, er dus onomstotelijk een tweede schutter moet zijn geweest.

   Aanwijzingen van Mind Control bij Sirhan Sirhan

   Sirhan zijn advocaten spreken erover dat hij onder hypnose was tijdens de moord op RFK. Meerdere ooggetuigen spreken over het vreemde gedrag dat Sirhan die avond liet zien. Jim Keith, in zijn boek Mind Control/World Control vertelt er het volgende over:

   “Kort voor de moord op Kennedy werd Sirhan Sirhan in het Ambassador Hotel “gefixeerd aan het staren” naar de telexmachine. Volgens de teletype-operator “kwam hij naar mijn machine en begon ernaar te staren. Gewoon staren. Ik zal zijn ogen nooit vergeten. Ik vroeg hem wat hij wilde. Hij antwoordde niet. Hij bleef maar staren. Ik vroeg hem weer. Geen antwoord. Ik zei dat als hij de laatste cijfers over senator Kennedy wilde hebben, hij de andere machine zou moeten controleren. Hij antwoordde nog steeds niet. Hij bleef maar staren.’

   Een ooggetuige zei dat Sirhan “enorm beheerst” was tijdens het plegen van het misdrijf. Een andere getuige deed denken aan een van de verhalen over gekken die enorme kracht aan de dag legden en zei dat toen mensen Sirhan probeerden te bedwingen tijdens de schietpartij, “de kracht van de kleine man fantastisch was”.

   Nadat Sirhan in hechtenis was genomen, ontdekten LAPD-agenten dat hij het interessante vermogen had om de tijd tot op de minuut nauwkeurig te bepalen zonder klok. Nogmaals, dit doet denken aan de uitgebreide zintuigen van het gehypnotiseerde of anderszins door de geest gecontroleerde subject.

   Van zijn kant zei Sirhan dat hij de schietpartij ‘zonder te proberen’ deed, en beschreef zijn toestand als die van een ‘marionet’. Sirhan heeft bij verschillende gelegenheden verklaard dat er veel aspecten van de zaak zijn die niet zijn onthuld. Hij vroeg zich ook af of hij mind controlled was, wat door een persoon bij hem in de buurt moet zijn gebeurd, van wie hij dacht dat die ‘naar iemand zou kunnen leiden die met mijn geest speelde’.

   Toen hij werd ondervraagd door de openbare verdediger die hem in de zaak was toegewezen, zei Sirhan: “Ik herinner me niet veel van de schietpartij, meneer, heb ik het gedaan? Wel, ja, mij is verteld dat ik het heb gedaan. Ik herinner me dat ik bij de schietpartij was. Ambassadeur [Hotel]. Ik drink Tom Collinses. Ik werd duizelig. Ik ging terug naar mijn auto zodat ik naar huis kon. Maar ik was te dronken om te rijden. Ik dacht dat ik maar beter wat koffie kon zoeken. Het volgende dat ik me herinner is dat ik werd gestikt en een man mijn knie verdraaide.”

   Als Sirhan inderdaad geprogrammeerd was, had het in 1967 kunnen gebeuren toen hij drie maanden verdwenen was, zonder zijn familie hierover te informeren. Nadat hij naar huis was teruggekeerd, werd opgemerkt dat hij gefascineerd was geraakt door het occulte.”

   Maar kan zoiets eigenlijk wel? Iemand hypnotiseren om een moord te plegen?

   Project Spellbinder – The Manchurian Candidate

   We kennen bijna allemaal het brainwash project van de CIA, MK-Ultra wel, waarbij o.a. LSD werd gebruikt om de mentale staat van mensen te breken zodat deze gemanipuleerd konden worden. Een subproject van project MK-Ultra was project Spellbinder. Dit project onderzocht de mogelijkheid voor het creëren van een sleeper assassin, ook wel een manchurian candidate genoemd.

   Met een manchurian candidate zou het mogelijk zijn om iemand door middel van hypnose zo te programmeren dat de persoon in een ‘range mode’ zou gaan, een soort schietmodus, wanneer deze getriggerd zou worden middels het lezen of horen van een bepaald woord.

   In 1959 kwam er een boek uit genaamd The Manchurian Candidate, geschreven door Richard Condon, een oud marinier. Zijn contacten bij de marine hadden hem hoogstwaarschijnlijk toegang gegeven tot informatie over geheime projecten als project Spellbinder, waarna hij een boek over het onderwerp had geschreven.

   In de tijd van de koude oorlog vreesde de Amerikanen infiltratie door de communisten. Het boek The Manchurian Candidate ging dan ook over dat de communisten een Amerikaanse soldaat hadden gevangen genomen, gehypnotiseerd en zo geprogrammeerd dat deze door middel van het gebruiken van een triggerwoord de schiet of moordmodus zou initiëren, om zo uiteindelijk een Amerikaanse presidentiële kandidaat dood te schieten.

   Sirhan Sirhan was de echte Manchurian Candidate

   Ooggetuigen spreken over een mysterieuze vrouw in een polkadot jurk die zich die avond bij Sirhan begaf tijdens de moord op RFK. Sirhan vertelde Dr. Diamond, zijn psychiater, onder hypnose dat hij verliefd was geworden op deze vrouw nadat hij haar die avond had ontmoet en zei: “Ze was een verleidster.” Onder hypnose hield hij vol dat het mysterieuze meisje hem vlak voordat hij schoot, op de schouder had aangeraakt of geknepen. Sommigen suggereren dat dit een trigger was voor Sirhan om in zijn ‘range mode’, of schietmodus te gaan.

   De omstandigheden rondom de dood van RFK zijn opvallend te noemen. Zo opvallend zelfs, dat zijn zoon RFK junior ook het officiële verhaal niet gelooft en van mening is dat de tweede schutter een beveiliger moet zijn geweest met de naam Thane Eugene Cesar, die voor een CIA gerunde afdeling van Lockheed Martin had gewerkt.

   Fast forward naar 28 augustus 2021 en we zien dat Sirhan Sirhan eindelijk een beetje gerechtigheid heeft gekregen doordat hij al die tijd als een sleeper assassin door de CIA als een werktuig is gebruikt..

Op dit topic is 0 keer gereageerd
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief