Inzet voor een parallelle samenleving

Weergave van 1 gekke reactie
 • Auteur
  Berichten
  • Danny
   Deelnemer

   Hallo ik ben Danny en woon/werk in een omgebouwde Amerikaanse schoolbus. Ik loop al enige tijd met het idee in mijn hoofd om mijzelf en de bus beschikbaar te stellen voor het bouwen en groeien van een parallelle samenleving. Om te helpen en in te zetten waar nodig en om onderdeel uit te mogen maken van een mooi initiatief. Ik weet alleen niet precies hoe. Daarom deze post. Mocht er iemand zijn die mij met of zonder de bus zou kunnen gebruiken om in te zetten voor een parallelle samenleving, dan kom ik graag met je in gesprek. Sorry, de bus is mijn woning met praktijkruimte, dus de bus inzetten zonder mij erbij is niet mogelijk. Wie weet tot snel 🙏

  • Gaytan
   Deelnemer

   Tja, misschien simpel idee; maar je zou al eens rond kunnen rijden en her en der ‘parkeren’ om gewoon met mensen te praten. Kijken of je als ‘wappie’ de antwoorden kunt geven waar sommige ‘wakker wordende mensen’ mee zitten?

   Dan zit je droog en warm in die mooie bus van jou, en je kunt naar mensen toe. Geef aan op jouw sociale media platvormen dat je je beschikbaar stelt om mensen verbaal verder te helpen middels een babbel sessie…?

   Van het een… komt het ander….?
   🙂

Weergave van 1 gekke reactie
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief