Je immuniteit boosten

Op dit topic is 10 keer gereageerd
 • Auteur
  Berichten
  • Blutch
   Deelnemer

   Waar niet veel over gesproken wordt is je vitamines en mineralen op een goed niveau te houden en gifstoffen te mijden.

   Hier een paar grote waarschijnlijkheden van een aantal belangrijke vitamines en mineralen….

   Immuun systeem en stofwisseling:
   – Vitamine D (het beste aangevuld via een D3 supplement) is zeer belangrijk voor je afweersysteem en voorkoming van overreactie van je immuunsysteem
   – Vitamine C stimuleert eveneens de afweer is een anti-oxidant en bestrijd ook vrije radicalen
   – Zink voorkomt replicatie van niet lichaamseigen mRNA en daarbij dus ernstig ziek worden van mRNA mits het in de cel kan komen, wat kan worden bereikt door inname van een Ionofoor als: Quercetine en HCQ (er zijn er meer)
   – Magnesium is een belangrijk element voor de stofwisseling en het electromagnetische natuurlijke veld/systeem van de mens

   Bovenstaande 5 supplementen zijn eigenlijk dus onontbeerlijk voor een goede weerstand.

   Aanvullend op bovenstaande zijn er nog een aantal andere belangrijke stoffen:
   – N-Acetyl-Cysteine helpt bij de aanmaak van jouw lichaamseigen sterkste anti-oxidant “Glutathione” die helpt bij het afvoeren van GrafeenOxide, maar welke ook wordt uitgeput door electro magnetische (EM) straling (Wifi, Bluetooth, 4G, 5G, radar, magnetron, etc.)
   – Shikimic Acid helpt bij het voorkomen van bloedcoagulatie (klonters). Dit kun je o.a. vinden in bijvoorbeeld dennennaaldenthee, biologisch venkelzaad en steranijs (er zijn meer natuurlijke producten zoals bijv. rode ui, de schil van citroen en grapefruit waar dit ook in zit).

   Deze laatste twee stoffen zijn met name zeer nuttig als je veel/vaak bloot wordt gesteld aan EM straling, maar ook aan gevaccineerden als de theorie van besmetting via spike-eiwitten werkelijk zo is.

   Reiniging:
   Aanvullend is er nog een waterzuiveringsmiddel dat ingenomen met puur water zeer veel parasieten en bacterien vernietigd. Het betreft hier Chloor DiOxide wat je het beste in de vorm van twee componenten (NaClO2 + HCl) kunt aanschaffen voor de lange houdbaarheid.

   Een simpele gifstof om te mijden
   Opvallend is de ontstekingsreactie door een teveel aan Omega 6 (o.a. veel in plantaardige olie) in verhouding tot Omega 3 (vaak dierlijke vetten en goede oliën). Een teveel aan Omega 6 heeft naast dat het je dik maakt (de mens kan deze stof namelijk niet als brandstof gebruiken en dus ook niet verbranden) de eigenschap ontstekingen te veroorzaken en het genereren van energie via de mytochondrieen te remmen. Je kunt dit zeer gemakkelijk mijden door geen plantaardige olien meer te gebruiken (behalve de goede als: Olijfolie, Hennepolie en Kokosolie). Vooral geen goedkope olie gebruiken als Soja, Sla, Mais, Canola, etc. Ook transvetten als margarine hebben hetzelfde effect.

  • Blutch
   Deelnemer

   Hi Ajeka,

   Ik las je reactie via email, maar kan deze on line op deze site niet vinden, dus bij deze een antwoord dan maar hier. Misschien kan de web admin me informeren hoe ik beter direct kan antwoorden op je bericht.

   Maar, tot dan, misschien dan hier een antwoord op je vraag.

   Er zijn vele verschillende soorten zink die je kan kopen. Het gaat er daarbij in de meeste gevallen om welke soort het beste kan worden opgenomen in je lichaam, ergo, welke soort wordt het meest effectief wordt opgenomen.

   Zink picolinaat is één van de betere voor opname. Daarbij moet ik ook zeggen dat er vaak ook Selenium aan wordt toegevoegd. Heel zinvol aangezien je ook vaak Selenium extra wilt toevoegen. Vaak zie je dus een mix waaraan misschien ook koperbiglycinaat is toegevoegd. In het geval van Zink + Quercetine ben ik zeer tevreden over vitamines per post. Die hebben een enkele pil met Zink + Vitamine C + Quercetine + Selenium.

   https://www.vitaminesperpost.nl/quercetine-zink

   Dan hoef je slecht nog een goede D3 (die ze daar ook hebben) toe te voegen en je bent goed bezig met de beschermende dosis. De dosis van deze site is ook erg goed aangepast op onze behoefte. Ik verdien overigens geen geld aan deze vermelding, ik ben slechts een tevreden gebruiker van hun producten.

   Een enkele dosis van de pil van deze site is voldoende per dag. Mocht je ziek zijn kun je naar twee maal daagse dosis gaan. Voor D3 raad ik nu in de winter minimaal een dosis van 3000IE per dag aan, maar die mag gerust worden verdubbeld en zeker verdriedubbeld in het geval ziekte.

   • Ajeka
    Deelnemer

    Dank ik weet niet hoe je reactie tot mij is gekomen want ik was deze site juist aan het onderzoeken toen jouw reactie opeens verscheen. Maar dank voor je uitgebreide informatie. Schrik wel van de prijs ! Ik heb net van dezelfde online shop ook vitamine D en magnesium gekocht, dat was samen ongeveer voor dezelfde kosten. Je begrijpt, ik heb het financieel niet heel slecht, maar dit gaat niet. Een goedkoper alternatief bv bij de drogist is niet aan te raden?

   • Blutch
    Deelnemer

    Hier heb je een filmpje om zelf Quercetin te maken ze noemt het overigens HCQ.

    Je kan er nog het volgende bijdoen voor ook nog andere voordelen (lekker is het namelijk sowieso al niet;)
    maar dan is een borreltje per dag wel te doen…

    dennennaalden -> Shikimic Acid
    Steranijs kan ook

    Curcuma poeder -> bonus

    Blikje bonen (geprakt) -> Zink

    • Anoniem
     Inactief

     Quercetine komt van nature het meest voor in kappertjes. Ook dille bevat veel quercetine.

  • Edwin
   Deelnemer

   hoi, mooie berichten hier. ik gebruik dus precies dezelfde supplementen. quercetine, zink, selenium, d3, k2 ook, bij klachten broomhexine, MMS natuurlijk, curcuma kan overal doorheen, gewoon bij de turkse supermarkt kopen. eet ook koolhydraat arm, dat voorkomt vele ontstekingen. stay sane and healthy 🙂

  • Ajeka
   Deelnemer

   Mijn hemel wat een hoop sublementen slikken jullie! Gezond eten, verder groenten wat noten, af en toe wat vette vis wat fruit moet toch ook volstaan? Of zijn jullie ergens toch bang om Covid te krijgen?

  • Blutch
   Deelnemer

   Hahahaha…. zeker niet bang en al helemaal niet voor een verkoudheidje. Wat wel een reële overweging is die je zelf maar moet overdenken is dat in veel van onze zogenaamde voeding er weinig sporenelementen aanwezig zijn door mono cultuur en kunstmatige bemesting zonder enige toevoeging van die belangrijke sporenelementen en mineralen. Denk je echt eindeloos te kunnen planten en oogsten op een al uitgeputte voedingsbodem? Niet om cynisch te klinken, maar om je een idee te geven over gezonde onderdelen die je gewoon nodig hebt die nog maar sporadisch (grapje;) voorkomen in onze voeding uit de massa productie.

  • Ajeka
   Deelnemer

   Ja, dat klopt. Alles smaakt ook hoofdzakelijk naar water helaas. Biologisch of biologisch dynamisch is beter, maar mijn portemonnee heeft daar een klein issue mee…

  • Blutch
   Deelnemer

   Dan denk ik dat je nu je eerdere bericht tegenspreekt. Je hebt dus al die stoffen nodig om lekker gezond te zijn en die zitten inmiddeld dus niet meer voldoende in onze voeding. Links of rechtsom…. je kunt er niet omheen. Je zal iets moeten doen met toevoegen wat je niet op natuurlijke manier binnenkrijgt. Als dat duur is? Dan moet je even kijken naar wat duurder is. Ziek zijn en niet kunnen functioneren of …

   Ik vrees dat je niet zonder sublementen kunt en dat een gezonde aanvulling voorkomt dat je ziek en zieker wordt (met alle chemische middelen die je er ‘gratis’ bij krijgt). Al die chemische middelen zijn slechts een behandeling van de echte oorzaak die te maken heeft met tekorten van essentïele stoffen. Behandel je de symtomen of de echte oorzaak?

   Ik ben nogal klaar met de behandeling van symptomen ipv onze voeding te bekijken. Als je het te duur vindt, ga je fijn het medisch/chemische proces in waardoor de zogenaamde gezondheidszorg duurder wordt, jij niet echt beter, en zogenaamde doctoren en farmaceuten rijker. Ik snap dat soms de portemonaie een rol speelt, maar op de lange duur zal het je zoveel meer leven en levensenergie geven dan die chemicaliën!

  • Ajeka
   Deelnemer

   Ja.. weet je. Je hebt vast helemaal gelijk en dubbel ben ik met alles eerlijk geschreven. Ik ben niet geprikt, en dat wil ik ook niet. Maar voel me soms wel schuldig, heb vrienden zelfs mijn zus bijna verloren door mijn ongevaccineerde status.
   Maar goed. Ik ben nooit ziek. Slik sublementen als vitamine D en magnesium, en wellicht komt daar nig zink bij, maar dan houdt het ook weer op.
   Als ik dan vreselijk ziek word of dood van ga.. ach.. het leven an sich is mij niet heilig. Dood lijkt me ook best rustig 🙂

  • Blutch
   Deelnemer

   Iemand verloren omdat jij geen spuit hebt genomen? Je bungelt echt aan het randje van indoctrinatie door de propaganda! Een vaccin is individueel en beschermt de nemer, niet de omgeving. Het feit dat je zegt anderen te hebben beschadigt is echt een teken van waanzin. Hoe dan? Denk je nog (of heb je dat ooit gedaan) logisch? Als anderen een spuit nemen is dat voor hen en hen alleen, niet voor jou en vice versa. Echt… ik kan er niet over uit dat je hier bent en dan schrijft dat anderen van jouw spuit status afhankelijk zijn. Ben je echt wel wakker?

   • Ajeka
    Deelnemer

    Je leest helemaal niet wat ik geschreven heb schat. Ik heb niemand besmet, dat heb ik ook niet geschreven. Ik was bijna mijn zus kwijt heeft niks met mijn status te maken. Ik schrik van je agressie. Als dat is wat wappies zijn dan hoor ik hier inderdaad niet. Maar goed gelukkig zijn er ook nog andere mensen op deze site.

  • Blutch
   Deelnemer

   ohw.. voor je antwoord. Doe even je mondkapje op voor je me besmet via de woorden die ik via je keyboard dan via internet binnenkrijg… Wat een waanzin! Zie je dat echt zelf dan niet?

   • Ajeka
    Deelnemer

    Nou zeg, wát een agressieve reactie.
    Ik mag toch zelf beslissen wat ik vind? “Mag” ik hier alleen zijn als ik een fanatieke wappie ben? Dat ben ik inderdaad niet. Ikzelf beslis volgens mij hoe “wakker” ik ben. Maar ik blijf wel gewoon met mijn voetjes op de grond, voer geen oorlog. Laten we deze discussie maar stoppen. Doei

  • Gaytan
   Deelnemer

   TJee, goed en waardevol artikel zeg!!
   Komplimenten!
   Ik slik er zelf nog wel een aantal supplementen bij, maar jij noemt al wel de belangrijksten!!
   Supplementen worden de laatste tijd wel steeds duurder, al is zoeken op internet soms wel waardevol; prijzen verschillen erg veel van (natuur- / pharma-) site tot site.

Op dit topic is 10 keer gereageerd
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief