Onderzoek voor het in kaart brengen van onze risicopositie

Op dit topic is 0 keer gereageerd
 • Auteur
  Berichten
  • Opper Wappie
   Sleutelbeheerder

   Het zou mij een goed idee lijken als er een groep mensen vanuit verschillende relevante vakgebieden samen zouden komen om onze huidige risicopositie in kaart te brengen, zodat er gekeken kan worden wat er te verwachten valt en welke stappen wij nu het beste kunnen nemen.

   Er is op dit moment weinig organisatie aan onze kant. Wanneer er een orgaan zou komen, een soort wappie regering, die zich erop toe zou spitsen om in kaart te brengen wat onze gemeenschap nodig heeft, bijvoorbeeld een wappie goedgezinde supermarkt, dan kan dit orgaan erop toezien dat er een investeringsorganisatie wordt opgezet waardoor dergelijke tekortkomingen opgevangen kunnen worden.

   Mensen kunnen er voor kiezen om lid te worden, wat dan als een soort vervangende wappie belasting zou fungeren, waarmee nieuwe initiatieven en bedrijven kunnen worden opgezet.

   Achtereenvolgens zou er een bedrijf moeten komen die ondernemers verzameld. Bestaande ondernemers of ondernemers die geen bedrijf meer hebben, welke ingezet kunnen worden in de verschillende regio’s door Nederland heen waardoor we door het creëren van bedrijven onafhankelijkheid kunnen creëren.

   Wat denken jullie van dit idee?

Op dit topic is 0 keer gereageerd
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief