Onze wappie veiligheid op de site

Tags: 

Op dit topic is 2 keer gereageerd
 • Auteur
  Berichten
  • Poffertje
   Deelnemer

   Beste Opper Wappie,
   ik ben Poffertje en ik ben u en uw team heel dankbaar voor deze mogelijkheid die u ons bied met deze site maar er zijn een paar dingetjes die toch anders zouden kunnen.

   Ergens heb ik gelezen dat indien we geen profielfoto hebben dat na een maand we uit de site verdwijnen. Maar als wappie maak je toch zorgen over je veiligheid. Indien jullie denken dat ze ons in de toekomst verplicht gaan vaccineren dan is het toch logisch dat je je eingen profielfoto niet zomaar op de site zet?
   Er kan iemand onherkenbaar zich inschrijven en alle profielfotos zien. Ja, jullie kunnen dan wel zeggen dat ze alles van ons weten maar voor veel wappies kan dit een naar gevoel geven. Hopelijk begrijpt u mijn zorgen en bent u het met mij eens. En wat ook tegeval is dat u, Opper Wappie ook niet echt een profielfoto heeft van u zelf. Voor wat mij betreft bent u Hugo de Jongen.

   Ook begrijp ik dat u geld met de site wenst te verdienen, ook als is het niet veel, maar dat iedereen onze privee gesprekken kan lezen vind ik echt treurig. En wat als ik met een dame wens over te stappen naar whatstapp of Telegram, of haar mijn email geven. Dat kan feitelijk iedereen zien? Wat is er mis met een beetje privacy?

   Maar ja, ik ben hier te gast en ik pas me aan. Maar toch, Dat we privee kunnen communiceren vind ik wel noodzakelijk. Indien u, Opper Wappie wens te controleren of de leden zich netjes gedragen vind ik geen probleem, maar ik hoef toch niet te lezen hoe mijn medewappie tegen het meisje die ik leuk vind zegt hoe mooi ze is? U kunt mij dan ook zeggen, betaal dan! …. maar dit is toch een gratis dating site voor mensen die zich niet willen laten vaccineren? We helpen elkaar toch? Er zijn mensen die geld gedoneerd hebben maar die dan niet wensen te betalen voor een beetje privacy. Die privacy hoort er gewoon te zijn. Als ik met een dame romantisch ga eten dan wens ik toch niet dat alle leden van de site mee kijken?

   Hartelijk dank voor uw begrip.
   Met vriendelijke groeten aan iedereen.
   Poffertje

  • Opper Wappie
   Sleutelbeheerder

   Hallo Poffertje,

   Zoals je zelf aangeeft tolereren wij mensen zonder foto voor een maand. In die periode kun je dus rustig wennen aan de huidige situatie betreft privacy. Zodra je beseft dat je je geen zorgen hoeft te maken kun je een profielfoto uploaden.

   Sommige mensen hebben zorgen over hun privacy. In mijn optiek is dit een beetje overdreven. Als de overheid wil weten wie zich niet gevaccineerd heeft dan open ze een softwarebestand van de GGD of het RIVM en kunnen ze simpel zien wie zich heeft laten vaccineren of niet. Daar hoeven ze echt niet het internet voor af te speuren.

   98% Van de mensen op deze site vinden het prettiger als er profielfoto’s worden geupload. Daarom hanteren we die regel. De reden dat ik het niet heb is om aan te geven dat ik hier niet ben om te daten. Echter als je doorklikt dan zul je zien dat ik wil een foto van mezelf heb geupload.

   En het is natuurlijk niet de bedoeling dat je openbaar privegesprekken gaat voeren. Daar hebben wij een betaalde optie voor. Die kun je hier vinden:

   https://dating.wappiez.nl/ledenaccount/lidmaatschappen-2/

   De donaties waren niet goed genoeg. Als we niet waren overgestapt op betaald dan bestond deze site niet meer. Idealisme is leuk tot een bepaald punt. Maar op een gegeven moment moeten we ook wat serieuzer gaan worden.

   Groet

  • Poffertje
   Deelnemer

   Beste Opper Wappie,
   dank u wel voor het uitleggen van uw mening.
   Groetjes
   Poffertje

Op dit topic is 2 keer gereageerd
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief