Project Looking Glass

Tags: ,

Weergave van 1 gekke reactie
 • Auteur
  Berichten
  • Opper Wappie
   Sleutelbeheerder

   ‘Reverse engineered’ van gevonden buitenaardse technologie. Project Looking Glass is een technologie waarbij de hersenactiviteit van een mens, middels de pineal gland dermate verhoogd wordt dat er middels visies naar mogelijk komende realiteiten gekeken kan worden.

   Misschien hebben sommige mensen de film ‘Contact’ wel eens gezien? Deze film is waarschijnlijk gebaseerd op het project Looking Glass en werd middels de wereld van storytelling subtiel aan het grote publiek losgelaten.

   QAnon
   Mocht je een beetje gevolgd hebben welke ‘drops’ er door QAnon allemaal werden gedaan, dan kun je weten dat ‘the plan’ middels de Looking Glass technologie waarschijnlijk gecreëerd is. Maar zoals we inmiddels weten verliep het niet helemaal volgens plan, waardoor de technologie dus in principe niet de toekomst kan voorspellen, maar wel iets wat daar heel dicht in de buurt ligt.

   Het is een bijzonder idee, als je een beetje op de hoogte bent van wat het menselijke ‘third eye’ principe voor mogelijkheden herbergt. Bekijk een interessante video hierover hier:

  • Anoniem
   Inactief

   Boeiend! Ik ga het ff opzoeken, bedankt voor de tip.

Weergave van 1 gekke reactie
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief