Verdwenen kennis sinds de heksenjachten

 • Dit onderwerp is leeg.
Op dit topic is 0 keer gereageerd
 • Auteur
  Berichten
  • Anoniem
   Inactief

   verdwenen kennis sinds de heksenjachten | over verbetering van levenskwaliteit, te beginnen met terugbrengen van verdwenen kennis, het gevoel en warmte.

   Het verbeteren van levenskwaliteit

   Het is voor velen diep treurig wat er gebeurt in de wereld, voor wie het wil zien. Een toenemend aantal mensen ziet in hoe we afglijden, de diepte in. Gek genoeg lijkt het niet te stoppen te zijn. Dan blijft er maar één ding over: ons strak met onszelf bezighouden. Hoe? Door te verbeteren wat er te verbeteren valt. Anders gezegd: het verbeteren van levenskwaliteit is onze prioriteit geworden. Opnieuw: hoe dan? Dat lijkt niemand te weten, zonder in een vicieuze cirkel terecht te komen. Die kennis is kennelijk weg.

   Aard van de mondiale verandering

   De reden: de wereld verandert in razend tempo in de richting van een zorgvuldig voorbereide dictatuur. De Hopi-indianen voorspelden dit al. Het afglijden van wat wij ooit beschaving noemden is in volle gang en het volk doet eraan mee. Wat doe je dan? Vechten tégen is nooit zinvol, zeker niet als je een minderheid vertegenwoordigt. Slechts een enkeling is zover. Wat je wel kunt doen is jezelf voorbereiden in kalmte en rust op wat er komen gaat. Zodat die mensen, die over het tumult heen kunnen kijken en nu al overzicht hebben, tijdig klaar zijn om hen op te vangen die te zijner tijd komen aankloppen; klaar zijn, voor als de massa omvalt en dan om zich heen gaat kijken naar wie kan helpen en bijstaan.

   Demonstreren zie ik bovendien als “goed voordoen”; voordoen van het juiste gedrag, dat past bij de mens, volgens onze natuur. Opnieuw: die kennis is kennelijk weg. Dat brengt ons bij verdwenen kennis, sinds de heksenjachten.

   Meer lezen: zie fb.com/verdwenenkennis of http://www.verdwenenkennis.nl

Op dit topic is 0 keer gereageerd
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief