Spiritualiteit

 • Robin heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 10 maanden, 2 weken geleden

  één van mijn creaties in de hoop dat het jullie mag inspiriren vlinders!
  Sincerely yours Robin just like the bird #thebutterflytribe

 • Ruwan heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar geleden

  Momenteel ben ik aan het luisteren naar de podcast van Mark Passio. Ik moet zeggen, persoonlijk zeer interessant wat hij te vertellen heeft.

  Hij heeft onder andere ook youtube videos gemaakt over The Matrix Decoded, waarin hij de film The Matrix, en ook de meest recente Matrix als het ware uit legt in wat de symboliek erachter is.

  Zo heb ik er zelf nog nooit naar gekeken, ( Ik weet niet wat ik niet weet 😉 ) en mocht je dit ook leuk vinden,
  kijk dan eens op de website van Mark Passia
  https://www.whatonearthishappening.com/podcast

  Wat ik zelf altijd interessant vind is het ‘oculte’ ervan. Ja, ik de betekenis van een nieuw woordje geleerd 🙂
  Het leren herkennen van patronen, zelf-verantwoordelijkheid nemen krijgt een nieuwe dimensie. Misschien dat jullie het al kennen maar ik dacht, ik post het toch maar. Denk ook zeer relevant voor vandaag de dag.

  Gr. Ruwan en geniet allemaal van jullie weekend, zalig en heerlijk weekend toegewenst!

  • Ruwan heeft geantwoord 1 jaar geleden
   The Matrix uitgelegd (Deel 1 , 2 en 3)

   • Ruwan heeft geantwoord 1 jaar geleden
    Absoluut, het geeft ook weer inzicht in nieuwe woorden of het ontleden van bestaande woorden en bv het begrip ‘occult’, wat enkel betekent “verborgen”
    • Ruwan heeft geantwoord 1 jaar geleden
     Mee eens Monique,

     Volgens hem komt dit puur dan ook door “mind control”. Als je z’n podcast luister kom je best wel wat te weten over de woorden die er gebruikt worden en de associaties die hieraan verbonden zijn, wat ons aangeleerd is en wat onze overtuigingen zijn.

     Bv. we kunnen nu zeggen dat we een andere overheid willen of dat die of die niet functioneert binnen dit systeem en we kunnen er allemaal wat van vinden, legio video’s zijn er van, maar wat ik zo vanuit Mark begrijp is dat we nu juist moeten gaan kijken naar de essentie van overheden, geld, religie etc. Wát is dit nu echt en wát betekenen deze dingen nu daadwerkelijk echt?

     Super interessant en ik denk dat het uiteindelijk ook bij ons komt te liggen, wát willen wij nu écht? Het is heel gemakkelijk om alles uit onze handen te geven en er verder niet naar om kijken, en dan krijg je dus dit, de huidige situatie 🙂 Misschien moet er op een hele andere manier naar dingen gekeken worden? 🙂

     • Ruwan heeft geantwoord 1 jaar geleden
      Interessant David Icke en Mark Passio in een podcast

      Titel van de video op Bitchute
      DAVID ICKE & MARK PASSIO LIVE – THE VINNY EASTWOOD SHOW

     • Ruwan heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 2 maanden geleden

      Goeie avond allemaal, zelf vind ik persoonlijke ontwikkeling erg leuk en belangrijk en wil graag wat leuke dingen delen voor als je ook open staat om nieuwe , interessante dingen te leren. Misschien weet je ze en zie je ze op een andere manier. Ik denk dat het altijd wel fijn is om een ander perspectief te zien.

      Onderstaande, your wish is your command, veel raakvlakken met Abraham Hicks, heeft ontzettend veel voor mij betekend. Door naar positiviteit te luisteren zorg je ervoor dat je ook in die staat van zijn, die frequentie blijft. Het concept van Feel Good Now. Ik ben benieuwd wat jij hier uit haalt. Tis 13 uur ongeveer aan audio materiaal, maar als je lekker wandelt of wat anders doet, is het prima behapbaar.

      • Hallo allemaal,

       Ik denk, ik deel dit in de groep.
       Met enige regelmaat luister ik naar de Your Wish is Your Command serie. Voor mij heeft het me geholpen om meer in m’n kracht te staan.

       Een van de concepten die behandeld wordt is “who do you listen to”. People who have what you want, and people who have been where you are.

       Wat dit voor mij betekend is, het luisteren of adviezen op volgen van mensen die hebben wat jij wilt en of in het moment van hun leven hetzelfde punt waren als…

        [Verder lezen]

        • Hierbij een nieuwe link naar Your Wish is Your Command van Kevin Trudeau. Mocht deze niet meer beschikbaar zijn, dan kun je zoeken op bovenstaande.


        • Dan moet je het programma eerst kopen dus :).
         • In deze cd set komen er op een gegeven moment ook een aantal technieken naar voren om blokkades in je lichaam (energetische blokkades) op te heffen. Een van deze technieken heeft TFT , Thought Field Therapy.

          Een Spin-off techniek is er ook genaamd EFT , Emotional Freedom Technique.
          anyway, door te tappen op een aantal punten op je lichaam kun je blokkades weghalen. Dit heeft voornamelijk te maken met je emoties.

          Er wordt gesteld dat als je negatieve emoties hebt, er blokkades ontstaan. Dit kun je weer neutraliseren door bv bovenstaande techniek uit te voeren.

          Ik doe dat zelf ook en persoonlijk merk ik, dat als ik wat uitdagingen hebt, je voelt je bv down, of je hebt bepaald nieuws gekregen, dat door deze techniek uit te voeren je weer sneller beter voelt, in plaats van die ‘paniek’ geraak je weer meer in kalmte, rust. Tip 🙂

          • Hi Stacy,

           klopt die is van Kevin Trudeau

           Hierbij een andere linkg

          • Ruwan heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 2 maanden geleden

           Misschien is Abraham Hicks een interessante bron. Deze vind ik zelf zeer inspirerend omdat het je in je kracht laat zetten. Persoonlijk ben ik daar erg van gecharmeerd en hoe fijn is het, zeker in tijden zoals deze, om in je kracht te staan, je eigen realiteit aan te maken en situaties te vormen die goed voor je uitpakken.

           https://www.youtube.com/watch?v=Djqn81v_HZ0

           Dit zijn een van de audio’s die misschien interessant zijn.

          • Opper Wappie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 2 maanden geleden

           Ken uzelf

          • Fame heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 3 maanden geleden

          • Opper Wappie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 3 maanden geleden

           Hommm

          • Cora heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 3 maanden geleden

           Hallo lieve wappiez,

           Of mijn oproepje in deze groep hoort, denk het wel, maar vragen staat vrij…😁
           Momenteel ben ik mij aan verdiepen in de boeken van William Gijssen en Boudewijn Donceel, ik vindt ze super interessant, leerzaam en Eye openend. Helaas vindt ik weinig gelijkgestemden en/of mensen op het Net die hierin ook geïnteresseerd zijn. Wie van jullie is er bekend met deze boeken, en zou het leuk vinden om met anderen hier over te ‘praten’ en verdiepen…

           Lieve groetjes, Cora

          • Fame heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 3 maanden geleden

          • Fame heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 3 maanden geleden

           • Ja heel powerful, hoewel ik eerlijk moet zeggen dat de criticus in mij de wenkbrauwen… zo’n raar woord dat, een zus van mijn zoon noemde het denkbrauwen, veel duidelijker. Maar okay, de topic… op het moment dat er over Adolf hitler gesproken wordt tot het water… of Moeder Theresa. Shit, ik ben de draad van mijn eigen gedachten kwijt. (Opperwappie, ik kan niet tegen die rode kringeltjes onder mijn NL-se woorden, it brings out my OCD. De taal van je site staat op Engels denk ik?

            Lang verhaal kort: Wat goed is en wat slecht is, is aangeleerde societal construct. Niet dat ik denk dat de holocaust goed was. Okay, ik MOET slapen lolz.

            • Ik twijfelde lang aan het prachtige verhaal van Emoto. Daarom heb ikzelf een experimentje gedaan dat in lijn ligt:

             3 potjes met aarde: een gekiemd boontje in elk.
             Schrijf op potje 1: I love you, plak er mooie symbolen bij hartjes etc,
             Potje 2: schrijf erop, I hate you I will kill you
             Potje 3: schrijf er niets op.
             Regelmatig water geven en kijk wat er gebeurt.

             • Het hardst groeit het plantje in de pot met mooie affirmatie, precies zoals Emoto ook gevonden had. Maar wel plantje groeit het hardst, die in het potje met geen affirmaties, of die in het potje met lelijke affirmaties?

              Gek genoeg groeit het plantje in de pot zonder afgirmaties het slechtst. De conclusie uit dit experiment is dat Negatieve aandacht nog altijd beter is dan helemaal geen aandacht.

              Hmmmm hoeveel mensen om ons heen maken hier geen gebruik van? Klagen, zeuren, etc om aandacht en energie te krijgen.

             • Fame heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 3 maanden geleden

              • Oh So Hum=I Am That don’t let us be torn apart. Only together we are strong, I Am That and We Are That. No matter the differences. Dat is ook weer een liedje… -We All Stand Together-

               Happily Lost.

                • Tina Turner van een andere kant. Het zou misschien in religie geplaatst moeten worden maar religie komt op mij dogmatisch over en dit is voor mij meer levensbeschouwelijk.

                 Daarom heb ik me ook aangemeld bij deze groep en niet bij de religie groep. Maar als ik kleur zou moeten bekennen op dat gebied, dan zou ik mijzelf een Buddhist noemen.

                 https://www.youtube.com/watch?v=isXLBHCDo4Y

               • Opper Wappie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 4 maanden geleden

                Als je deze video hebt gezien kijk je nooit meer op dezelfde manier naar een vuurtje.

               • Opper Wappie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 4 maanden geleden

                Understanding the world we live in. De wet van 3 – Door Tesla

               • Igor heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 4 maanden geleden

               • Igor heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 4 maanden geleden

               • Opper Wappie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 5 maanden geleden

                Hoe je je ware zelf kunt ontdekken vanuit een Swedenborgiaans perspectief.

               • Opper Wappie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 5 maanden geleden

                Change is inevitable, evitable, evitable..

               • Opper Wappie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 5 maanden geleden

                Joseph Campbell was een onderzoeker die mythologieen bestuurde van over de hele wereld. The mono mythe is een zoektocht, een verhaal wat alle mythologieen gemeen hebben. Hij heeft dit uitgewerkt door de verschillende fasen van groei, transformatie uit te leggen. Super interessant:

               • Opper Wappie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 6 maanden geleden

                “It is a secret not yet known to the world that heaven, seen all at once, appears as a single human being.”

               • Opper Wappie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van SpiritualiteitSpiritualiteit 1 jaar, 6 maanden geleden

               • Meer laden
               RSS

               Upgraden

               Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
               Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

               Nieuwsbrief