Hoe je een Profiel moet invullen

Een ingevuld Profiel zorgt ervoor dat mensen een beter beeld van je krijgen en je daardoor een grotere kans hebt om iemand te vinden die bij je past. Je kunt ook zien hoe goed het profiel van jou en een ander bij elkaar past middels het matchpercentage wat je naast de profielfoto van iemand zijn account ziet staan. Bekijk de video voor een uitleg over hoe je je Profiel kunt instellen.

Vul je Profiel in voor het vinden van jouw match

18 gekke reacties op “Hoe je een Profiel moet invullen

 • Esther

  Kan dat ook op mijn mobiel? Of moet het via de laptop/computer?

  • Opper Wappie

   Zeker kan dat op je mobiel. Probeer het maar eens. Het ziet er misschien iets anders uit, maar het werkt hetzelfde.

   • Pien

    Hoi, hoe krijg ik contact met jullie over een vraag? Ik heb nml betaald voor een lidmaatschap, maar hij wordt niet geëffectueerd.
    Ik kan nergens een mailadres vinden…

 • Hans

  Hallo Opper, ik ben net nieuw hier. Bij het invullen van mijn profiel kwam ik items tegen die ik niet fatsoenlijk kon invullen. Bijvoorbeeld: als je geen vegetariër of vegan bent, kun je alleen maar invullen “Ik eet voornamelijk vlees”. Nou dat gaat me ook wel weer wat ver, ik ben geen kannibaal of roofdier of zo 😉 En er ontbreekt in de verschillende lijsten een optie ‘Anders’ of ‘Overig’, met liefst een invulveld erbij. Zo houd ik van symfonische rock maar die optie staat er niet bij, bij de lijst muziekvoorkeuren. Maar evengoed een mooi initiatief dit hoor! Groet, Hans, Enschede.

 • Opper Wappie

  Hi Hans,

  Goede ideeën! Ik sta overal voor open. Zou je je ideeën naar mij kunnen sturen via een privébericht? Dan zal ik ze 1 voor 1 behandelen en kijken of ik het er mee eens ben. Als dat zo is, dan verander ik het voor je.

  Gr

 • Ilona

  Hallo, net lid geworden en kan helaas niet een profielfoto plaatsen uit mijn foto’s van mijn mobiel.
  Hier kan ik niet bij. Is daar wat aan te doen?
  Hoor graag
  Vr gr
  Ilona

 • Sofie

  Hoi, waar schrijf ik een algemeen stukje over mezelf als inleiding?
  Alvast bedankt!

 • Elizabeth

  Hoi, ik probeer een profiel foto te plaatsen.
  Telkens als ik deze heb geladen en bijgesneden en daarna op bij “foto bijsnijden” druk dan zegt hij dat de foto succesvol is veranderd. Maar ik zie nog steeds de algemene foto van wappiez dating.
  Ik heb het op iPad en telefoon geprobeerd. Zelfde resultaat. Geen eigen foto.
  Graag uw hulp.

  Groetjes, Elisabeth

 • Elizabeth

  Beste opper wappie,

  Wat dat antwoord voor mij? Ik heb net namelijk nog 2 x geprobeerd om een profiel foto te plaatsen. Lukt nog steeds niet.
  Laden gaat wel goed. Na bijsnijden gebeurd er niks.
  Graag uw reactie.

  Groetjes

  • Elizabeth

   Het werkt deze keer wel zie ik..😃 Iets te ongeduldig..🙈. mijn excuses!

 • Wijnand

  waarom is de submap ‘achtergrond’ niet beschikbaar om in te vullen?

  • Opper Wappie

   Hi Wijnand,

   Je wilt een eigen achtergrond op je pagina instellen? Dat is niet mogelijk. Ik ben verder niet op de hoogte van een submap.

 • Wijnand

  Bij mijn profiel staan een aantal supmappen zoals: extra handig, basis, beschikbaar, etc. Ik mis de supmap achtergrond.

  • Opper Wappie

   Als die er niet bij staat dan moet je die waarschijnlijk nog invullen. Dit kun je doen door naar Profiel > Bewerken te gaan. Zodra er info in staat zal de map zichtbaar worden.

 • I Am Yvonne

  Hi, ik heb mijn profiel bewerkt en opgeslagen maar er komt alleen maar basis te voorschijn


Geef een reactie

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief