In deze historische tijden waarin we leven is het niet zozeer het coronavirus wat de samenleving in tweeën splijt, maar de reacties van mensen hierop. Eén zo’n reactie is die van de farmaceutische industrie met zijn experimentele coronavaccin. Als jij de prik niet wilt halen en je partner wel, dan kan je dit voor een vervelend dilemma stellen.
Of als je een partner zoekt en je hebt zelf geen prik gehad, dan is de kans groot dat je liever niet wilt dat je partner die prik heeft gehaald. Je wilt dit niet alleen voor zijn of haar eigen bescherming, maar toch ook zeker voor je eigen bescherming. Is die vrees eigenlijk wel gerechtvaardigd? Kan je het vaccin aan elkaar doorgeven? Kunnen gevaccineerden en ongevaccineerden eigenlijk wel samen zijn? We zochten het uit.
Is het coronavaccin overdraagbaar?
Om hier achter te komen moeten we eerst bekijken wat het coronavaccin precies is. De vaccins van populaire fabrikanten als Pfizer en Moderna zijn gebaseerd op mRNA technologie. Dit zijn eiwitten die een bepaalde instructie worden meegegeven en vervolgens spike eiwitten in het menselijk lichaam stimuleren om onderdelen te laten groeien die lijken op het SARS-Cov-2 virus. Het doel is om een immuunreactie te creëren zodat het lichaam coronavirus antilichamen gaat creëren en je tijdelijk resistent zal worden voor het coronavirus.
Dit speciale mRNA wordt vervoerd in zogeheten lipide nanodeeltjes, wat speciaal behandelde hydrocarbonaten zijn en zullen automatisch na een aantal weken afbreken in het menselijk lichaam.
Dit betekent dus automatisch dat wanneer je partner een vaccinatie heeft gehad, je voor een periode van meerdere weken het risico loopt om deze lipide nanodeeltjes over te nemen, omdat ze de tijd nog niet hebben gehad om in het lichaam af te breken.
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat mensen die gevaccineerd zijn ziek worden, doordat er naast bijwerkingen middels auto-immuunreacties, het vaccin spike eiwitten veranderd in coronavirus eiwitten. Wanneer je lichaam dan niet snel genoeg weet te reageren, door het aanmaken van de juiste hoeveelheid antilichamen bestaat er de mogelijkheid voor je om ziek te worden van het coronavirus. Ook dit kun je dan overnemen.
Zijn er lange termijn problemen?
Op dit moment is er weinig bekend over de lange termijn complicaties die op zouden kunnen treden. Hoe reageren mensen op de vaccins en hoe gaat het menselijk immuunsysteem om met nieuwe mutaties van het virus? Er zijn serieuze aanwijzingen dat door het nemen van het vaccin je kwetsbaarder zal worden voor mutaties en dus erger ziek zal worden van corona infecties, welke je ook weer aan je partner zal kunnen overdragen.
Dit betekent dat wanneer je geen coronavaccin wilt hebben je sowieso op de korte termijn, net na de vaccinatie, niet met elkaar wilt zijn en er een serieuze kans bestaat dat dit op de lange termijn alleen nog maar moeilijker zal gaan worden.
Zorgt het coronavaccin voor onvruchtbaarheid?
Hoewel de lange termijn onderzoeken over dit onderwerp nog niet bekend zijn, zijn er ook hier aanwijzingen van hoog aangeschreven onderzoekers die aangeven dat het vaccin serieuze vruchtbaarheidsproblemen kan veroorzaken bij vrouwen.
Oud Pfizer medewerker Michael Yeadon en Wolfgang Wodarg schreven een brief naar het Europese Medicijnen Agentschap (EMA) waarin ze aangaven dat het vaccin een reactie kon veroorzaken in het lichaam waarmee een belangrijk eiwit geblokkeerd zou worden dat gebruikt wordt bij de vorming van de placenta. Dit lijkt ons een risico dat mensen met gezond verstand liever niet zouden willen nemen.
Artsen voor Vrijheid meldt daarnaast dat miskramen, bij mensen die het coronavaccin hebben genomen in het Verenigd Koninkrijk, zijn gestegen met maarliefst 2000%! Deze treurige cijfers zullen in de loop der tijd alleen nog maar gaan oplopen, als duidelijk wordt wat de gevolgen zijn van de experimentele coronaprik.
Studie Pfizer geeft aan dat gevaccineerden het vaccin aan ongevaccineerden kunnen geven
Helemaal huiveringwekkend is de fondst van het farmaceutische bedrijf Pfizer zelf, dat gevaccineerden, ongevaccineerden ziek konden maken door simpelweg langdurig te ademen, of elkaar aan te raken tijdens de studieperiode.
Een kleine samenvatting van wat er in de Pfizer studie te vinden is:
- Als een man die niet is gevaccineerd een gevaccineerde vrouw aanraakt, of de lucht inademt die zij uitademt, (met andere woorden, langs haar loopt in het kantoor) en hij heeft vervolgens seks met zijn vrouw, kan zijn vrouw een ongewenst voorval krijgen en moet zij het krijgen van kinderen vermijden.
- Als een vrouw die nooit is gevaccineerd in contact komt met een vrouw die wel is gevaccineerd, kan zij:
- Een miskraam krijgen
- Spontaan aborteren
- Een baby vergiftigen via haar moedermelk
- Baby’s krijgen met cognitieve problemen (geheugen- en concentratieproblemen)
Conclusie
Wappiez raadt af om samen te zijn met iemand die gevaccineerd is. Wanneer er een dermate hoge stijging in miskramen merkbaar is én een officiële studie van de vaccinfabrikant zelf aangeeft dat mensen elkaar ziek kunnen maken, dan is er een risico voor jezelf en voor je eventuele kinderen die je niet zou moeten willen nemen.
Maar mocht jullie liefde echter te groot zijn, dan valt er waarschijnlijk wel mee om te gaan, omdat niet elk persoon op dezelfde mate beïnvloed zal worden door de vaccins en zal het risico misschien aanvaardbaar voor je zijn. Maar een relatief groot risico, dat is er zeker.