Wappiez Willen Bouwen – Ons Bijzondere Initiatief

‘Onze wereld wordt aangevallen. Verzetten is zinloos. Willen wij onze vrijheid behouden dan moeten we een verdediging bouwen.’

Met deze mooie woorden begonnen we het initiatief genaamd Wappiez Willen Bouwen. WWB is een site waar ideeën / concepten op geplaatst worden, waar vrijwilligers zich kunnen opgeven om mee te bouwen aan het realiseren van deze initiatieven.

Wappiez Willen Bouwen Logo

Wappiez creëert de website

Met onze kennis van het creëren van websites, gecombineerd met de vele ideeën die we hebben, wouden wij graag ons steentje bijdragen, waardoor we een site hebben gemaakt, waar wij onze ideeën plaatsen, zoals een site voor het creëren van een nieuwe school, of een site voor het creëren van een fact checker website.

Wappiez Willen Bouwen concept De Nieuwe School

Concept De Nieuwe School

Eén zo’n concept was het concept genaamd ‘De Nieuwe School‘. De te creëren website mikt erop een plek te worden waar er gezamenlijk gekeken zal worden wat de huidige schoolopties zijn en wat wij dan eigenlijk voor nieuwe school zouden willen hebben. Mensen kunnen hun ideeën toesturen, welke vervolgens op de site zal worden gezet. Op deze manier zal er geleidelijk een beeld gaan ontstaan van hoe onze ideale nieuwe school eruit moet komen te zien.

Dit idee bleek populair en wordt inmiddels opgebouwd.

Wappiez Willen Bouwen - Factchecking de Media

Concept Factchecking de Media

‘Op dit moment ontbreekt het aan onze kant aan een factcheck website die als controlerende functie de huidige media in toom kan houden. Hierdoor is de balans zoek, waardoor de kwaadheid van mensen die in deze misleidingen geloven aan het toenemen is.’

Het concept Factchecking de Media heeft bijvoorbeeld als doel om op een dieper niveau aan te tonen dat de verschillende mediakanalen er structureel naast zitten. Wij vinden het fake news? Prima, maar dan moeten we ook kunnen bewijzen dat deze kanalen structureel misleidende informatie geven. Hiervoor is het concept Factchecking de Media in het leven geroepen. Op dit moment kun je je hier nog voor aanmelden.

Bouwen aan een betere wereld

Een gebrek aan ideeën is niet het probleem bij Wappiez. Een gebrek aan financiën en mankracht wel. Maar dat weerhoudt ons niet van het stapje voor stapje beter maken van de wereld waar we nu in leven.

Wil jij graag ons helpen in deze strijd? Kijk dan op Wappiez Willen Bouwen en meld je als vrijwilliger aan voor het bouwen aan een betere wereld.

3 gekke reacties op “Wappiez Willen Bouwen – Ons Bijzondere Initiatief

 • Wappie de Beuckelaer

  https://frij.frl/nl
  Onze hoop ligt in schaalverkleining. Afhaken, loslaten, weigeren van grootschaligheid en globalisme. Ik heb me gemeld bij deze site om mee te bouwen en dat wil ik hier ook wel.
  Regio’s en kleine kernen, buurten in een stad, klein is ongrijpbaar.

 • Opper Wappie

  Wel om te overleven inderdaad, maar het zal niet genoeg zijn om een nieuwe en sterkere wereld te bouwen. Maar voor nu is het zaak om te overleven, dus mee eens.

 • Jeroen

  Alles begint bij jezelf. Voor mij betekend dat op mijn eigen frequentie blijven zitten, daar is geen angst, geen dwang, geen afgunst, daar is wel liefde en harmonie..
  Hoe meer gelijkgestemden wij vinden die samen met ons op die frequentie willen gaan zitten, hoe groter en sterker wij worden. Ons energieveld wordt zo groot en krachtig dat het vele twijfelaars, en nog niet wakkere mensen over de streep zal gaan trekken. Elke ziel over de streep, is er een…


Geef een reactie

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief