Dating voor wakkere mensen
én Socializen met vrienden

Datingsites zijn vaak oppervlakkige ontmoetingsplaatsen waar het lastig is om mensen te vinden die inhoud hebben waar mensen zoals wij, de wappies, de vrijdenkers, de waarheidszoekers, interessante gesprekken mee kunnen voeren. Een datingsite was nodig en is nu hier!

Ga in gesprek met iemand die er niet alleen leuk uitziet, maar ook nog eens dingen weet te vertellen over onderwerpen die jij interessant vind. Wanneer je op date gaat zul je er achter komen dat de slagingskans tussen beiden veel hoger zal zijn dan bij andere datingsites.

Een paar van Onze
Super Wappiez

En jij hoort er natuurlijk ook bij

Ontmoet Interessante Mensen en Creëer Bijzondere Vriendschappen

Op Wappiez kun je helemaal je gekke zelf zijn en je innerlijke wappie loslaten op de wereld. Hoe meer je van jezelf laat zien, hoe interessanter anderen je zullen gaan vinden. Hoe heerlijk is het niet om met gelijkgestemden verbinding te maken?

Doe gek en spreek met elkaar af voor leuke evenementen bij elkaar in de buurt. Met Wappiez Evenementen plaats je gemakkelijk een afspraak voor een groep mensen om samen bijvoorbeeld een picknick te doen. Een ideale manier om elkaar te leren kennen.

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief