Een Welkomstboodschap op je Pagina Plaatsen

Een welkomstboodschap is leuk om op je pagina te plaatsen omdat mensen snel een beeld krijgen van waar je staat en wat voor soort persoon je bent. In de ‘How to’ video hieronder leggen we je uit hoe jij een welkomstboodschap op je pagina kunt plaatsen.

Wappiez Dating Welkomstboodschap

3 gekke reacties op “Een Welkomstboodschap op je Pagina Plaatsen

 • LadyH

  Beste opperwappie, hopelijk bereik ik je op deze manier. Het lukt me niet om een lidmaatschap aan te schaffen. Ik heb een paypal account aangemaakt. Maar de betaling pakt die niet. Ik heb mijn creditcard gegevens correct ingevuld, en snap ook niet waar het aan kan liggen. Ik kan je ook geen persoonlijk bericht meer sturen, aangezien ik geen berichten meer kan sturen. Kan je me helpen?

  • Opper Wappie

   Hi LadyH,

   We zullen in de toekomst ook een handmatige overschrijvingsbetaaloptie gaan toevoegen, zodat mensen kunnen kiezen. In dit geval is het het makkelijkst als ik je een betaalverzoek stuur. Ik zal je hiervoor een mail toesturen.

 • LadyH

  Bedankt!


Geef een reactie

Upgraden

Sluit je aan bij Wappiez en maak gebruik van alle mogelijkheden.
Upgrade zodat je privéberichten naar elkaar kunt sturen.

Nieuwsbrief